Ημερομηνία & Ώρα
14/1/2011, 18.00-22.00 (Θεωρία) ή 22/1/2011, 10.00-14.00 (Θεωρία) + 3 ώρες πρακτική εκπαίδευση
14/1/2011, 18.00-22.00 (Θεωρία) ή 22/1/2011, 10.00-14.00 (Θεωρία) + 3 ώρες πρακτική εκπαίδευση
7 ώρες
Μόνο αν εμπλακείς σε ατύχημα αντιλαμβάνεσαι την αδυναμία του ανθρώπου να ελέγξει το αυτοκίνητο. Μήπως είναι λοιπόν καλύτερα να το προλάβεις πριν συμβεί;
Το 95% των τροχαίων ατυχημάτων οφείλεται στο ανθρώπινο λάθος. Ένας στους 10 θα τραυματιστεί ή θα σκοτωθεί σε τροχαίο στην Ελλάδα στα επόμενα 25 χρόνια. Με την κατάλληλη εκπαίδευση μειώνουμε σημαντικά την πιθανότητα λάθους και κατά συνέπεια την πιθανότητα ατυχήματος. Η μείωση των ατυχημάτων είναι ευθύνη όλων μας!
Στη χώρα που κατατάσσεται από τις πρώτες στην Ευρώπη στα οδικά ατυχήματα, η projectyou σε συνεργασία με την Quality & Safety διοργανώνουν για όλους εσάς – τους οδηγούς επιβατικών αυτοκινήτων – εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αμυντικής και Οικονομικής Οδήγησης».
Οδηγείστε με συνοδηγό σύμβουλο επαγγελματία εκπαιδευτή.
Σκοπός της εκπαίδευσης των οδηγών είναι:
Σε οδηγούς επιβατικών αυτοκινήτων όλων των ηλικιών, δηλαδή σε όλους μας!
Οι εισηγητές είναι καταξιωμένα στελέχη πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών με εξειδίκευση σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση επαγγελματιών οδηγών.
Ομάδα εκπαιδευτών προσφέρεται για την ένας-προς-έναν πρακτική εκπαίδευση.
Ιδιοκτήτης εταιρίας Quality & Safety
Διαπιστευμένη εταιρεία εκπαίδευσης σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από IAMfleet U.K. Test and Training Austria, Mpqc U.K. με Πιστοποιητικό ISO 9001:2008
Θεωρητική Εκπαίδευση (4 ώρες σε αίθουσα)
Πρακτική Εκπαίδευση (3 ώρες)
Εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες, όπου ο εκπαιδευόμενος οδηγεί το αυτοκίνητό του και ο εκπαιδευτής του μαθαίνει πώς να αναγνωρίζει τους κινδύνους, να προσαρμόζει την ταχύτητά του και να βελτιώνει τις αδυναμίες του ώστε να μειώνει το ρίσκο για τροχαίο ατύχημα.
ΚΟΣΤΟΣ: 220 € 198 € / άτομο (για online εγγραφή).
Παρέχονται επιπλέον εκπτώσεις που φτάνουν έως -50%!
* Για την έκπτωση λόγω έγκαιρης εγγραφής απαιτείται τόσο η αποστολή της φόρμας όσο και η πληρωμή να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 30.12.2010.
Το κόστος του σεμιναρίου αποσβένεται μέσα σε λίγους μήνες από τη μείωση της κατανάλωσης βενζίνης και την αποφυγή ατυχημάτων.