fbpx

Οικονομική Διαχείριση Αποθήκης (με δυνατότητα Πιστοποίησης ELA) – Μάιος 2023

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την projectyou σε συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Ημερομηνία

27/05/2023, 09:00 – 17:00

Διεξαγωγή

LIVE e-learning

Περιγραφή Σεμιναρίου

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση εργαζομένων στην Αποθήκη, που φιλοδοξούν να λειτουργούν την Αποθήκη με τους βέλτιστους τρόπους ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα εμπορευμάτων με το ελάχιστο δυνατό κόστος αποθήκευσης. Θα διδαχθούν δοκιμασμένες μεθόδους και πρακτικές διαχείρισης Αποθήκης σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία.

Περιεχόμενα του Σεμιναρίου

  • Οι κύριες προκλήσεις και τα βασικά προβλήματα της Αποθήκης
  • Οι λειτουργίες και οι διαδικασίες της Αποθήκης
  • Οι στρατηγικές και οι μέθοδοι order picking
  • Μηχανήματα και εξοπλισμός της Αποθήκης
  • Πώς σχεδιάζουμε την χωροταξική διάταξη
  • Μέθοδοι απογραφής
  • Αποθήκευση Επικινδύνων προϊόντων
  • Ο ρόλος και οι υπηρεσίες των 3PL και 4PL
  • Ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία στην Αποθήκη
  • λειτουργίες του WMS
  • Χρηματοοικονομικό και λειτουργικό κόστος αποθήκευσης
  • Τα βέλτιστα επίπεδα αποθεμάτων. Safety stocks, Reorder level, EOQ (economic order quantity)
  • Τα tradeoffs μεταξύ Παραγωγής και Αποθήκης και μεταξύ Αποθήκης και Μεταφοράς
  • Outsourcing: πότε και γιατί συμφέρει
  • Τρόποι μείωσης του κόστους Αποθήκευσης

Απευθύνεται σε

  • Εργαζομένους στην Αποθήκη, σε όλα τα επίπεδα, από pickers μέχρι προϊσταμένους.
  • Στελέχη Επιχειρήσεων και αποφοίτους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της Αποθήκευσης.

Παροχές

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.

Στην εκπαίδευση μπορούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν και μέσω e-learning που πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν ενεργή συμμετοχή και άμεση επαφή με τον εισηγητή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Εισηγητές

Μαριλένα Παπαδοπούλου, PhD in Applied Informatics, MSc Business Administration – TQM, BSc Ναυτιλιακά, Καθηγήτρια Logistics σε ΤΕΙ και Κολλέγια, Εισηγήτρια σεμιναρίων.

Βασίλης Σιγάλας, Μηχανολόγος – Μηχανικός, Πιστοποιημένος Logistics Manager στο ELA, Warehouse & Transport manager KORE SA, Logistics operation consultant, Α. Μέλος του ΔΣ στο ILME, Εισηγητής σεμιναρίων Warehousing και Transportation.

Τρόπος Παρακολούθησης

LIVE e-learning

Κόστος Σεμιναρίου

Το κόστος συμμετοχής στην εκπαίδευση για το Operational Level είναι 100€ και για το Managerial Level 130€. Το κόστος συμμετοχής στην εκπαίδευση μπορεί να καλυφθεί πλήρως από το ΛΑΕΚ.

Για όσους θέλουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για τη Διεθνή Πιστοποίηση ΕLA – Warehousing, το κόστος διαμορφώνεται στα 70€ για το υλικό των ασκήσεων, 85€ για τα εξέταστρα και 30€ για την έκδοση πιστοποιητικού.

Επικοινωνία

Για διευκρινίσεις και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα 6977999254, 6946742009 και μέσω email στο info@projectyou.gr.

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί

Δείτε εδώ τα νέα μας σεμινάρια

Τρόποι Πληρωμής

Για τη δέσμευση της θέσης σας, θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό συμμετοχής. Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού στην Alpha Bank IBAN GR7501 4018 8018 8002 3300 00131 (Δικαιούχος projectyou ltd), είτε με τη χρήση πιστωτικής κάρτας επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα πακέτα.

Οικονομική Διαχείριση Αποθήκης (Operational Level)

Οικονομική Διαχείριση Αποθήκης (Managerial Level)

Οικονομική Διαχείριση Αποθήκης – Ασκήσεις (Operational Level / Managerial Level)
* προσθέστε αυτό το πακέτο στο καλάθι σας εφόσον ενδιαφέρεστε για τις εξετάσεις πιστοποίησης

Οικονομική Διαχείριση Αποθήκης – Συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ELA (Operational Level / Managerial Level)
* η συμμετοχή στις εξετάσεις προϋποθέτει την αγορά των ασκήσεων
** εφόσον επιτύχετε στις εξετάσεις, θα χρειαστεί να καταβληθεί επιπλέον το ποσό των 30€ για την έκδοση του πιστοποιητικού