fbpx

“Είπαν για εμάς…”

“Είπαν για εμάς…”

Το χθεσινό σεμινάριο του κύκλου “παρτε δυναμικά την καριερα στα χέρια σας μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα …

Μ.Μ., ΣΕΜ «Πάρτε δυναμικά την καριέρα στα χέρια σας», Ιούνιος 23

Είστε φοβεροί… πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Συγχαρητήρια!

Μ.Μ., ΣΕΜ «Πάρτε δυναμικά την καριέρα στα χέρια σας», Ιούνιος 23

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει σήμερα αλλά και έρχεται στο μέλλον!

Σ.Β., ΣΕΜ «Πάρτε δυναμικά την καριέρα στα χέρια σας», Ιούνιος 23

Συγχαρητήρια… πραγματικά φοβεροί όλοι σας. Θεματολογία μοντέρνα, μου δώσατε πολύτιμη γνώση!

Ι.Ζ., ΣΕΜ «Πάρτε δυναμικά την καριέρα στα χέρια σας», Ιούνιος 23

Οι παρουσιάσεις θεωρώ ότι δεν αποτελούν απλή πληροφόρηση αλλά ουσιώδη κοινωνική συμβολή. Τα σέβη μας! Να το συνεχίσετε, εξαιρετικό!

Β.Π., ΣΕΜ «Πάρτε δυναμικά την καριέρα στα χέρια σας», Ιούνιος 23

Καταρτισμένοι Ομιλητές, Επαγγελματισμός, Σαφής Καθοδήγηση, Υποστηρικτικές Μέθοδοι Μαθημάτων!

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Project Management

Thank you so much Kostas Theofanides & projectyou.gr for all your support in my personal development and the advance so far.

Kyparissidis

Περήφανος που πιστοποιήθηκα στο ΕLA managerial… Η επιτυχία όμως έρχεται από την ομάδα και χωρίς αυτή το ταξίδι θα ήταν διαφορετικό. Κώστας Θεοφανίδης, Κατερίνα Θεοφανίδου και σε όλη την Projectyou, τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την υπέροχη ενέργεια που μεταφέρετε σε όσους συνεργάζονται μαζί σας!

Γιώργος Κατσαλίγκος, Logistics strategy Consultant, «Πιστοποίηση Logistics ELA»

Ολοκλήρωσα το σεμινάριο για την Σιωπηρή Παραίτηση το οποίο ήταν εκπληκτικό, ήμουν για πολλά χρόνια quiet quitter αλλά μετά το σεμινάριο έχω αλλάξει τελείως γνώμη και έχω εμπνευστεί να πάρω επιτέλους την καριέρα μου στα χέρια μου…

Σ.Μ., Σεμινάριο «Quiet Quitting»

Τα σεμινάρια “Πάρτε την καριέρα στα χέρια σας” μου προσέφεραν πολλά περισσότερα απ’ όσα περίμενα, όταν έκανα την εγγραφή μου σε αυτά. Με τα σεμινάρια έμαθα για το τι χρειάζεται προκειμένου να προσπαθήσω για μια θέση σε ένα μεγαλύτερο εταιρικό περιβάλλον. Ήμουν στα άτομα που ατενίζουν το επαγγελματικό τους μέλλον με φόβο και αγωνία, όμως μετά από αυτά τα μαθήματα μπορώ να πω οτι πλέον ο φόβος έχει αντικατασταθεί από ένα αίσθημα φιλοδοξίας

Π.Σ., Σεμινάριο «Πάρτε την Καριέρα στα χέρια σας»

Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό open minding σεμινάριο. Ανυπομονώ για τα επόμενα…»

Η.Λ. CEO Εμπορικής Εταιρείας, Σεμινάριο «Οικονομικά για μη Οικονομικούς»

Πολλές ευχαριστίες στον κ. Κώστα και στην κ. Κατερίνα και σε όλη την ομάδα σας στην projectyou, για την άριστη συνεργασία μας αλλά και γιατί, χάρις στην συμμετοχή μου στο πρόγραμμα πιστοποίησης ΕLA, ανέλαβα θέση ως assistant procurement manager σε άλλη εταιρία…

Β.Σ, ELA certified

A year long journey finally comes to a fruitful end. I would like to thank projectyou.gr and especially my teacher and mentor Mr. Kostas Theofanides, for his brilliant and immense support during this time. He is a guiding light that provided – and still does – motivation and inspiration to be the best professional one can ever be. I cannot wait for what the future holds. Next stop: ESlog….

Κ.Λ, Logistics Coordinator (ELA operational certified 2021)

Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μας δώσατε να παρακολουθήσουμε δωρεάν το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Δημιουργική & Καινοτομική Σκέψη» και για τα όσα χρήσιμα μάθαμε μέσα από αυτό, καθώς και για το υλικό της παρουσίασης που μας αποστείλατε. Σας εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου από την ποιότητα του προγράμματος.

Γ.Α., Δήμος Ηρακλείου Κρήτης

Ευχαριστώ πολύ κύριε Θεοφανίδη. Το γεγονός ότι ξεκίνησα την διαδικασία πιστοποίησης με την Projectyou ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα σαν επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η επαφή μαζί σας και οι εμπειρίες που απλόχερα μας έχετε δώσει, καθώς και προσωπικές συμβουλές με βοήθησαν πολύ. Σας ευχαριστώ!

Κ.Λ., Εκπαίδευση για την πιστοποίηση Logistics EJLog, ESLog

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το δώρο της γνώσης!

Α.Π., Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη παρουσίαση!

Ε.Δ., Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία

Ευχαριστούμε πολύ! Εξαιρετική η παρουσίαση!

Α.Κ., Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία

Ήταν χρήσιμο, με ενδιαφέρον και πολύ ωραία παρουσίαση. Πολύ καλές οι συμβουλές σας!

Α.Κ., Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και η παρουσίαση των εφαρμογών ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!

Β.Ρ., Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία

Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές και τους “συνδαιτημόνες” για τα χρήσιμα που ακούστηκαν σήμερα.

Κώστας, Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για το χθεσινό webinar, καθώς εκτιμάω πολύ σαν άτομο την αφιλοκερδή προσπάθεια απ’όλους σας στην projectyou. Επίσης, να σας ευχαριστήσω που μας δώσατε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε κάπως παραγωγικά τον χρόνο μας, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Οι συμβουλές σας ήταν πολύ κατατοπιστικές και η συζήτηση που αναπτύξαμε σίγουρα θα χαραχθεί στη μνήμη μου για καιρό. Εύχομαι πάντα επιτυχίες και πρωτοπορία στον κλάδο που ειδικεύεστε.

Π.Π., Webinar Τα μυστικά της επιχειρηματικότητας

Κάτι παραπάνω από ένα συμβατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Κύριε Κώστα εκτιμώ την υπομονή σας και ευχαριστώ για τα μαθήματα και τις συμβουλές εκτός του αντικειμένου

Εκπαιδευόμενος, σεμινάρια ELA της Projectyou

Η εμπειρία των σεμιναρίων της Projectyou και των εξετάσεων του ΙLME ήταν μοναδική, καθώς η ύλη στοχεύει στην ουσία των Logistics, κάτι μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα που εξιτάρει τον κάθε Logistician…

Χρήστος Καραϊσαρίδης, Μασούτης Α.Ε., σεμινάρια ELA της Projectyou

Κύριε Σπύρο ευχαριστω πολυ, μεγαλο μέρος της θεσης που μου παρουσιάστηκε και κέρδισα το οφείλω ξεκάθαρα σε εσάς κ την πιστοποίηση που φέρατε στην Ελλαδα. Ευχομαι οτι καλύτερο…

K.M, σεμινάρια ELA της Projectyou

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόθεση, την διάθεση, την ενέργεια, την προσπάθεια και το αποτέλεσμα για το 15ο εργαστήριο. Υπήρξατε άψογοι οικοδεσπότες, διοργανωτές, εμψυχωτές και προδώσατε ενέργεια και γνώση στο κοινό σας.

Γιάννης Παπαθωμόπουλος, 15ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Δεν είναι οτι λύθηκαν όλες οι απορίες μου αλλά το ότι δημιουργήθηκαν ακόμα περισσότερες για πράγματα που δεν θα φανταζόμουν πως πρέπει να σκεφτώ, αυτό μου έκανε τεράστιο καλό και πλέον βλέπω τον κόσμο από μια διαφορετική οπτική γωνία.

A.D., ΕΚΠΑ mentoring επιχειρηματικότητας 2015

Ξέρουν τη δουλειά τους.

Α.Ι, ΕΚΠΑ, mentoring επιχειρηματικότητας 2015

Κατερίνα, Συγχαρητήρια για τα τόσο άριστα καταρτισμένα σεμινάρια που προσφέρετε σε άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για επιτυχία.

Μ.Μ, Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας 2015

Η αντιμετώπιση της επιχειρηματικής μου πρωτοβουλίας από τον Κώστα Θεοφανίδη υπήρξε σφαιρική, άρτια και εξειδικευμένη. Συνεισέφερε καίρια στην προσπάθεια μου με τις πολύτιμες πρακτικές συμβουλές στο επιχειρηματικό μου πλάνο που διεύρυναν τους επαγγελματικούς μου ορίζοντες.

Α.Μ, ΕΚΠΑ mentoring επιχειρηματικότητας 2015

Δούλεψα με τον κύριο Κώστα Θεοφανίδη, και μπορώ να πω ότι είχε εξαιρετικά έξυπνο και σαφή τρόπο προσέγγισης της οποιαδήποτε ιδέας, δείχνοντας ενδιαφέρον και πάντα δίνοντας σωστές ιδέες για περαιτέρω ανάλυση.

Α.Π, ΕΚΠΑ, mentoring επιχειρηματικότητας 2015

Η Κατερίνα Θεοφανιδου με βοήθησε πολύ στη δημιουργία ενός business plan και μου έδωσε εναλλακτικές ιδέες για το πως μπορώ να επεκτείνω την επιχειρηματική μου ιδέα.

Α.Τ, ΕΚΠΑ, mentoring επιχειρηματικότητας 2015

Με τον κ. Θεοφανίδη δουλέψαμε πάνω στην ιδέα ίδρυσης Κοιν.Σ.Επ., με ενέπνευσε με νέες ιδέες, μου τόνισε πιθανούς κινδύνους και λάθη, στάθηκε πραγματικός μέντορας. Τον ευχαριστώ θερμά για το πραγματικό ενδιαφέρον του και για τον εξτρά χρόνο που μου παρείχε χωρίς να είναι υποχρεωμένος.

Σ.Π, ΕΚΠΑ, mentoring επιχειρηματικότητας 2015

Πολύ ενδιαφέρον workshop μιας και εστίαζε σε πρακτικά θέματα και μετέδιδε γνώσεις με απλό και κατανοητό τρόπο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε τέτοιες εποχές να γίνονται τέτοια σεμινάρια!

Γ.Σ.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για το έργο που προσφέρετε. Το 13ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας με έκανε να ανοίξω το μυαλό μου και να αναζητώ ευκαιρίες τη στιγμή που όλοι γύρω μου με είχαν σχεδόν πείσει ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πριν ένα μήνα ήρθε και σφινώθηκε στο μυαλό μου μια ιδέα που με γέμισε αισιοδοξία και δύναμη να κάνω κάτι δικό μου. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου πλάνο και να εφαρμόσω όσα μου μάθατε. Να είστε καλά. Και πάλι ευχαριστώ.

Β.Χ., 13ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Σας ευχαριστώ γιατί η παρουσία μου σε ένα σεμινάριό σας έγινε η αφορμή για να προχωρήσω στη δημιουργία της νέας μου επιχείρησης!

Α.Σ., Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Πολύ καλή παρουσίαση. Επαγγελματική συμπεριφορά. Αμεσότητα και Ασφάλεια ότι βρίσκεστε δίπλα στον εξεταζόμενο οποιαδήποτε στιγμή. Καλή οργάνωση. Κάνετε σοβαρά την δουλειά σας, να συνεχίσετε έτσι!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Ο.Φ., Σεμινάριο Project Management Hard & Soft Skills – Προετοιμασία για την πιστοποίηση IPMA-D

Ευχαριστώ πολύ για το χθεσινό σεμινάριο. Αν και έχω παρακολουθήσει αρκετά ο εισηγητής ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός και εισέπραξα νέα ερεθίσματα. Θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο την δυνατότητα για να με βοηθήσει και εξατομικευμένα.

Ε.Δ., Γραμματέας

Αγαπητή Κατερίνα, Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και να συγχαρώ προσωπικά εσένα και όλη την ομάδα που συνέβαλε στην πραγματοποίηση για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το 13ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας. Ήταν καταπληκτική και καταλυτική η αρωγή και η συμβολή σας στο να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο σκέψης και προσωπικά σε μενα να δώσετε επιπλέον κίνητρο και ώθηση και να γίνετε και εσείς μέρος και μέλη της Επιτυχίας, σε περίπτωση που γίνει πράξη η επιχειρηματική μου ιδέα. Κάνατε μια υψηλού και ιδαίτερα χαρισματικού επιπέδου παρουσίαση με τέλεια ανάλυση και μετάδοση των θεμάτων της εκπαιδευτικής ενότητας. Και ως μέλος του χώρου των πωλήσεων με παρακινήσατε να δώσω επιπλέον πρόσθετη αξία πέραν της προϋπάρχουσας στην παροχή υπηρεσιών και να επιτυγχάνω το 111% των στόχων μου!!!

Α.Τ., 13ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Η Κατερίνα Θεοφανίδου είναι εξαιρετική εισηγήτρια. Δεν ήθελα να χάσω λέξη από όσα έλεγε, κρατούσα συνεχώς σημειώσεις!

Ε.Τ., Σεμινάριο Project Management

Θεωρώ τα σεμινάρια Project Management με εισηγητή τον κ. Κώστα Θεοφανίδη από τα καλύτερα που έχω κάνει και κατά καιρούς τον θυμάμαι όταν αντιμετωπίζω καταστάσεις σε projects, όπου η κοινή λογική, οι επικοινωνιακές ικανότητες και η τεχνική / ολοκληρωμένη σκέψη απουσιάζουν εντελώς.

Σ.Φ., Σεμινάριο Project Management Hard & Soft Skills – Προετοιμασία για την πιστοποίηση ΙΡΜΑ

Ευχαριστούμε για το φοβερό σεμινάριο και τη χαρά που μας δώσατε βραβεύοντας την ιδέα μας ως την 1η καλύτερη επιχειρηματική ιδέα του 12ου εργαστηρίου επιχειρηματικότητας. Η ιδέα αναζητά mentoring για να πάει μπροστά και κρίνοντας από την εμπειρία που είχα στο σεμινάριο, νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε αυτό το mentoring στο πρόσωπο της projectyou.

Γ.Σ., 12ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας”

Θέλω να σας συγχαρώ για το 12ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας. Η όλη διοργάνωση ήταν εξαιρετική!

X.B., 12ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Πολύ έξυπνο το σεμινάριο! Μπράβο σας!

Α.Ψ., 12ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά! Η δουλειά που κάνετε είναι εξαιρετική!

Σ.Γ. 10ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Παρακολούθησα το Σάββατο το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας…Ευχαριστούμε για τη Φιλοξενία, τις γνώσεις που μας μεταδώσατε, για το “δρόμο” που μας ανοίξατε…

Β.Α. 9ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη χθεσινή πλούσια και ευχάριστη φιλοξενία!! Να είστε πάντα καλά και ευλογημένοι!!

K.P.-Π.Α, “Επαναπρογραμματίστε τη ζωή σας και βγείτε νικητές”

Η φιλική προσέγγιση, η αμεσότητα των εισηγητών, η πληρότητα των παρουσιάσεων με έκαναν να αισθανθώ ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους που όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο. Σας ευχαριστώ για όλα όσα απλόχερα μας προσφέρατε.

Ν.Κ., 7ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Πολύ καλή οργάνωση και εξαιρετική πρωτοβουλία εν γένει. Είναι σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες εποχές για την ιδιωτική πρωτοβουλία να υπάρχουν τέτοια workshops για να μπορούν να τονώνουν το ηθικό και να δίνουν χρήσιμες συμβουλές σε όσους θέλουν να ανοίξουν δική τους επιχείρηση.”

Γ.Α., 4ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να σας εκφράσω την ιδιαίτερη εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας. Η βοήθεια σας κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του επιχειρηματικού σχεδίου της ομάδας στην οποία ήμουν μέλος ήταν εξαιρετική και μπορώ να πω ότι στη μια ώρα μαζί σας έμαθα πολλά περισσότερα για τη δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου από ότι στα τέσσερα χρόνια στο ΤΕΙ. Πραγματικά, είστε καταπληκτική και έχετε μεταδοτικότητα. Το εργαστήριο μου έμαθε αρκετά πράγματα και μου τόνισε κάποια σημαντικά που στη σχολή δεν μας τα είχαν αναφέρει διεξοδικά και δεν είχε δοθεί η δέουσα σημασία. Δεν ξέρω αν θα επιχειρήσω στο άμεσο μέλλον τη δημιουργία κάποιας επιχείρησης αλλά αν το πράξω έχω τις βάσεις. Σας ευχαριστώ για όλα..

Κ.Γ., 4ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας 13/10/2012.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που φρόντισαν και για τη παραμικρή λεπτομέρεια, προ και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Ιδιαίτερα όμως στο κ. Θεοφανίδη για την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρά με τους συμμετέχοντες. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια και για τη δομή αλλά και το περιεχόμενο του σεμιναρίου, το οποίο ξεφεύγει από τα τετριμμένα που μέχρι τώρα συναντούσαμε.

Α.Σ., Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για Προχωρημένους

Θεωρώ πως ο κύριος Κώστας είναι πολύ καλός εισηγητής και πρέπει να είναι ακόμη καλύτερος Μέντωρ.

Γ.Μ., Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για Προχωρημένους

Ο συντονισμός του εργαστηρίου καθώς και οι ενθουσιώδεις παρουσιάσεις του κυρίου Θεοφανίδη μετέτρεψαν ένα απαιτητικό σεμινάριο σε ένα ευχάριστο εργαστήρι που δεν κούρασε καθόλου. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι πετυχημένες ασκήσεις για τους συμμετέχοντες που ήταν αντιπροσωπευτικές του καθολικού πνεύματος και του εργαστηρίου.

Μ.Ε., 3ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Μου άρεσε το θετικό πνεύμα του εργαστηρίου, η προσέγγιση όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, η οργάνωση και οι άνθρωποι που συμμετείχαν. Ευχαριστώ.

Η.Σ., 3ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη διοργάνωση των σεμιναρίων στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα. Για μένα προσωπικά ήταν μία εμπειρία αποδοχής πολλών ερεθισμάτων προς περαιτέρω σκέψη και αυτοβελτίωση. Ακούστηκαν πάρα πολλές ιδέες και πρακτικές. Tέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να συναντηθώ με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και επιδιώξεις με εμένα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα ότι γνώρισα ανθρώπους που έχουν τις ίδιες επαγγελματικές επιδιώξεις, με τους οποίους ανταλλάξαμε email με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων.

Γ.Σ., Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας & Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για Προχωρημένους

Το σεμινάριο ήταν πολύ καλό, πήρα μια πολύ καλή ιδέα για τον τρόπο σκέψης που πρέπει να διαμορφώσω και να ακολουθήσω όχι μόνο όσον αφορά την επιχειρηματικότητα αλλά και γενικότερα. Καλά, ο κ. Κώστας δεν παίζεται, είναι πολύ μπροστά.. μεγάλος δάσκαλος.. το ευχαριστήθηκα πολύ!

Κ.Τ., Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για Προχωρημένους 24/6/12

Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για την άρτια εκδήλωση που διοργανώσατε το περασμένο Σαββάτο στο Δήμο Αμαρουσίου. Ο κύριος Θεοφανίδης είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, συντονιστής αλλά και ευαίσθητος συμπολίτης που γνωρίζει να δημιουργεί μια φιλική ατμόσφαιρα. Όλη η ομάδα σας είναι υπέροχη και θα είναι τιμή μου να ξανασυνεργαστούμε. Ήδη μιλώ με τα καλύτερα λόγια για εσάς και το έργο σας όπου βρεθώ. Και αυτό όχι από κολακεία, αλλά διότι το βίωσα προχθές και είναι κάτι που το πιστεύω.

Ε.Β., Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας 23/06/12

Είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε τρία σεμινάρια της projectyou. Όλα ήταν οργανωμένα με επαγγελματισμό, οι εκπαιδευτές ήταν πολύ καλοί και η όλη εκπαιδευτική εμπειρία ήταν τέλεια.

Σ.Φ., ΕΛΠΕ

Τα στελέχη της projectyou είναι επαγγελματίες σύμβουλοι επιχειρήσεων που προσφέρουν πάντα πολύ υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την καλύτερη αξία σε ό,τι κάνουν.

Γ.Χ., youtravel.com

Έχω συνεργαστεί στενά με στέλεχος της projectyou για περισσότερο από τέσσερα χρόνια και έχω εντυπωσιαστεί με τη δουλειά της. Είναι ικανή στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και πάνω απ’ όλα φέρνει αποτελέσματα.

Μ.Δ., ΕΡΤ Α.Ε.

Άριστη κατάρτιση με ουσιαστικά αποτελέσματα. Στοχευμένη εκπαίδευση !!

Μου άνοιξαν τα μάτια. Πολύ κατατοπιστικό. Πήραμε καινούριες ιδέες. Το προτείνουμε και σε άλλους ανεπιφύλακτα.

Πάρα πολύ χρήσιμη ενημέρωση.

Άξιζε τον κόπο, διευρύνει την οπτική που κοιτάς την επιχείρηση. Δημιουργεί ερωτήματα για το brand σου. Πρέπει να ενισχύσουμε το brand, να εστιάσουμε στο τι πελάτες θέλουμε, τι σκέφτονται οι πελάτες, πώς να έχουμε στρατηγική για να έχουμε βάθος χρόνου. Σε όλα μας βοήθησε το σεμινάριο.

Πολύ χρήσιμες παρουσιάσεις, μας αφύπνισαν από την επιχειρηματική καθημερινότητα που βιώνουμε.

Η συμβουλευτική και το σεμινάριο ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας.

Όλη η ομάδα ήταν καταπληκτική, άριστη γνώση των αντικειμένων τους, πολύ χρήσιμο συμβουλευτικό πρόγραμμα. Σας ευχαριστούμε!

Κερδίσαμε πολλές ιδέες, ηρεμήσαμε από τους κινδύνους που μας προβλημάτιζαν.

Πολύ καλό σχολείο το τριήμερο.

Καταπληκτικό!

Εκπαίδευση Go_Brand, Χίος 2019